“Testování produktů v 50 destinacích během 20 let - tomu se říká zkušenost”

 Značka, u které se dá říct, že určuje trendy, pokud jde o design, komfort a ochranu. Pojď se na tuhle kvalitu jejich produktů podívat zblízka.

 1999 Rakousko

“Během natáčení snowboardového videa na Arlbergu zažíváme lavinu. Produktový designér Holger Feist si zraní záda. Příčina: lavinová lopata v jeho batohu. Holgerův bezprostřední závěr je, že batoh s chráničem zad by tomu pravděpodobně zabránil. “A nápad na batoh s chráničem zad je na světě.

Ledvinka IN nebo OUT?

Asi nejširší využití má ledvinka právě na kole. Tabu, ale rozhodně nejsou ani další sportovní aktivity. To, že je dobrý vozit s sebou na kole alespoň nějaké základní věci je snad jasné a tím pádem se nabízí otázka kam to všechno dát? Takže skvělé řešení může být právě ledvinka.

Například tahle EVOC Hip Pack je skvělá volba pro kratší výlety. Navíc je k dispozici v mnoha barevných provedeních. 

Evoc systémy fungují tak, že se ti ledvinka vůbec na bedrech nepohne. Takže? Můžeš to v klidu posílat vzduchem, jak budeš chtít.

Pitný režim – to je to oč tu kráčí. Ledvinky Evoc Hip Pack PRO  jsou vybaveny hydrovakem odpadá tedy hledání studny s jazykem na vestě. Antibakteriální zásobník na vodu o objemu 1,5 l (konkrétně pro ledvinky ) najdeš mimo jiné i na našem eshopu. Nutno dodat, že jsou vyrobeny bez BPA (pro ty co to zajímá - Bisfenol A- chemická sloučenina, kterou ve výrobcích mít opravdu nemusíš) a PVC. Nejlepší recenzí je vždy osobní zkušenost a tady je jeden tip od bajkerky.

 „V ledvince je dostatečný prostor pro nářadí a nejnutnější servisní výbavu, svačinku a v neposlední řadě kapesníčky. Příjemně se nosí, i když vezu litr vody ve vaku a při sjezdu i skákání drží jako přibitá.”

Jdeme na batohy téhle legendární značky


Obrázek

 Jednoznačně začneme ochranou. Když máš zakrytá celá záda, to je jistota bezpečnosti, chránění páteře. A to je k nezaplacení! Přesně takovou ti umožní batoh Evoc FR Enduro Blackline a pokud ho chceš hned teď, stačí kliknout :)

Něco málo k funkcím a materiálům.

LITESHIELD ochrana zad nabízí nekompromisní kombinaci výkonu, a pohodlí při nošení. Na vývoji téhle vychytávky spolupracuje zvučné jméno Danny MacAskill a to je záruka sama o sobě. Další neodmyslitelnou vlastností je samotná váha batohu. Pouhých 1400g gramů váží Evoc FR Trail Unlimited 20 včetně chrániče páteře a tím je jedním z nejlehčích batohů se zabudovanou vnitřní ochranou TÜV úrovně 2 na trhu.

Funkce Airoflex funkce pro lepší cirkulaci vzduchu díky 3D tvarování na zadní straně, které nejen zlepšuje pohodlí, ale hlavně vytváří prostor mezi batohem a zády jezdce. Při náročném stoupání nebo naopak náročném sjezdu zůstanou tak záda lépe odvětrána. O úložném prostoru se nejlépe přesvědčíš sám v terénu. Batoh nenechá nic náhodě.


   

V nabídce Top on trail máme batohy pro jakékoliv dobrodružství, které tě zrovna napadne. Všestrannost se této značce rozhodně nedá upřít. Například batohy z řady Evoc Stage nebo Evoc Ride jsou dokonalým společníkem na každý den.